上海419论坛,上海龙凤419,爱上海 – Powered by Teri Savorn!

Residence in Lugano / Volpatohatz

first_img Houses 2013 Year:  photographs:  Richard Glover PhotographyPhotographs:  Richard Glover PhotographyStructural Engineer:Borlini & Zanini SABuilder:La Edile SaglTimber Construction And Façade Cladding:Laube SAElectrical Consultancy And Work:Electrasim SAHydraulic & Mechanical Consultancy:TecnoclimaHydraulic & Mechanical Work:Sergio CereghettiPlaster Works:Bazzana SAPainter:Sandro SormaniWindows Vitrocsa:Berger Metallbau SwissfinelineWindows:Bredo Bau SAMetal Works:Cameroni Officine SADesign Team:Nicole Hatz, Marco Volpato, Cristina Casada, Fabio CorbellaCity:LuganoCountry:SwitzerlandMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Richard Glover PhotographyRecommended ProductsCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCeramicsApariciPorcelain Tiles – TangoCeramicsApavisaTiles – JewelsCeramicsGrespaniaWall Tiles – Wabi SabiText description provided by the architects. A private client commissioned VOLPATOHATZ to add another level and fully renovate an existing villa from the 60’s situated on the hills overlooking the centre of Lugano, Switzerland.Save this picture!© Richard Glover PhotographyThe client’s brief required a new stair and a lift connecting three levels with some internal adjustments to accommodate new sleeping arrangements on the ground level and the main bedroom with a large en-suite; walk-in robe and small office on the second level. Save this picture!SectionA new floor has been added on the upper level to accommodate an open plan living, dinning and kitchen area. A narrow balcony to the west runs parallel to the living area has views to the cityscape of Lugano and the surrounding mountains beyond. Save this picture!© Richard Glover PhotographyA large sun drenched terrace to the south with views to the lake of Lugano, has a direct connection to the kitchen and used for entertainment. The main entry into the villa is made via a long steel perforated ramp that connects the large terrace on the upper level and the street.Save this picture!© Richard Glover PhotographyThere are two new large terraced areas along the steep hillside of the property, required major adjustments to the levels and layout to maximise its use. They are paved in stone and timber and handrails along the perimeter of each terrace. A large suspended timber deck surrounding the pool on the lower terrace juts out to the south capturing the views to the lake. Save this picture!© Richard Glover PhotographyThe entire house meets the requirements of the ‘Swiss Minergie’ standards and uses a geothermal heat pump, solar evacuated tubing panels and hydraulic floor heating. Save this picture!Ground Floor PlanProject gallerySee allShow lessThink Space Launches Latest Competition: Environment / SubtractionArchitecture NewsCenter for New Technologies / Francisco MangadoSelected Projects Share Residence in Lugano / VolpatohatzSave this projectSaveResidence in Lugano / Volpatohatz Photographs “COPY” Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/482779/residence-in-lugano-volpatohatz Clipboard CopyHouses, Renovation•Lugano, Switzerland ArchDailycenter_img CopyAbout this officeVolpatohatzOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationLuganoHousesRefurbishmentRenovationSwitzerlandPublished on March 05, 2014Cite: “Residence in Lugano / Volpatohatz” 05 Mar 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemArmchairsUniForArmchair – ParigiLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsAluminium CompositesSculptformAluminium Façade BladesCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemWire MeshJakobWebnet in a Gymnasium in GurmelsDoorsLinvisibileLinvisibile Pocket Door | MareaPaintKEIMMineral Paint for Concrete – KEIM Concretal®-WLouversReynaers AluminiumSolar ShadingHandlesFormaniFitting Collection – ARCMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2013 Year:  Architects: Volpatohatz Year Completion year of this architecture project “COPY” Save this picture!© Richard Glover Photography+ 36 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/482779/residence-in-lugano-volpatohatz Clipboard Residence in Lugano / Volpatohatz Switzerlandlast_img

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *